HTML

Szembesítés

Hagyjuk a tényeket szóhoz jutni.

Itt is megtalálsz

Hogyan csaljuk el a választásokat? Gyorstalpaló

2013.04.12. 13:49 :: Szembesítő

„Hogyan lehet megnyerni egy választást?” – pár hete ezt a kérdést tették fel Orbán Viktornak lengyel barátai. A miniszterelnök a varsói egyetemen tartott eligazítást előadást.

„Mindenekelőtt a saját média kiépítése a legfontosabb…” – válaszolta büszkén vezérünk. Nem vitás, hogy figyelemreméltó referenciákat tud felsorakoztatni ezen a területen.

Van már jó néhány tévéjük, csupa elfogulatlan és felkészült riporterrel. A bértollnokaik pedig nem győznek egymásra licitálni a seggnyalásban. A Fidesz már réges-régen kipipálta a legfontosabb feladatot, de a választásokat érintő törvénymódosítások láttán kijelenthetjük: nem bízza a véletlenre az ügyet. Végül is ki tudja, mi lesz egy év múlva? Még az is lehet, hogy a választók megelégelik az elmúltnyolcévezést, és benyújtják a számlát a megvalósulatlan ígéretkért. Az is lehet, hogy feltűnik nekik az ország lesújtó állapota, az életszínvonal folyamatos csökkenése és a mindent átható kilátástalanság. Talán az sem kizárt, hogy sokan ráunnak a kormány teljesen hasztalan kuruckodására és a Magyarországot megszégyenítő pénisznagyobbító akciókra.

„Mi van, ha a választók nem is olyan hülyék, mint ahogy azt 2010-ben gondoltuk? Biztosra kell menni fiúk, ne lazsáljunk, ideje megteremteni a feltételeit a választási csalásnak.” Hát megteremtették, lássuk, mit kell még megtanulnia a lengyel szélsőjobboldalnak.

blogposzt_valasztasi_rendszer-01 (1).png

 Gyorstalpaló következik:

  1. Már van médiabirodalmad, de halálra idegesít az ellenzék pattogása? Írd elő, hogy csak a közszolgálati csatornákon hirdethetnek, azokat úgyse nézi vagy hallgatja senki.
  1. Jól jönne egy kis kommunikációs támogatás? Hozz létre fantom civil szervezeteket, és intézd el, hogy a milliós nézettségű kereskedelmi csatornákon ingyen nyomathassák a propagandádat.(Vigyázat: lehet, hogy az ellenzék is létrehoz majd ilyeneket, de ne aggódj, ez csak jobban megosztja őket.)
  1. Kéne egy kis pluszpénz a kampányra? Eszedbe ne jusson nyilvánosságra hozni, hogy a Simicska mennyiért árulja a plakáthelyeket! Majd megoldjátok okosba’. Hidd el, sokkal kedvezőbb lesz a biznisz, és mindkettőtök jól jár!
  1. Két legyet akarsz ütni egy csapással? Vond meg a pártok költségvetési támogatását. Neked a Simicska úgyis ad, amennyit kérsz, az ellenfeleidet viszont kivérezteted. A legjobb az egészben, hogy még népszerű is leszel.
  1. Vannak helyek, ahol zavaróan erősödik az ellenzék? Nyugi, nincs más dolgod, mint átrajzolni a választókerületeket a saját képedre. Nézd meg a korábbi eredményeket, hogy tutira mehess. Ha időközben csökkenne a népszerűséget, ne ess kétségbe. Rajzold át újra!
  1. A médiával, a kampánnyal és a választókerületekkel már megvagyunk. Mit tehetsz még, ha be akarsz csempészni néhány százezer plusz voksot az urnákba? Titkosítsd a névjegyzéket!

A választási csalás mellett van egy másik út is: jól kell kormányozni. Úgy tűnik, ez a Fidesz számára járhatatlan.



3 komment

Címkék: propaganda választási csalás választókerületek Orbán Viktor elmúltnyolcév Simicska fantom civilek

A bejegyzés trackback címe:

https://szembesites.blog.hu/api/trackback/id/tr955219537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2013.04.17. 16:50:59

Ezek a grafikonok, chart-ok hogy készülnek? Van ehhez valami online program?

félázsiai nagymagyar 2013.04.23. 13:56:08

Jó, h így összeszedted.

Elkeserítő, h az ország bénultan nézi végig, amint kivéreztetik a demokráciát.

magyar ember teli szájjal 2013.04.23. 13:56:20

Az a baj hogy nem a számlát lehet benyújtani a választásokon, hanem a BajnaiLendvaiMSZPMillastb bagázst odatenni. Ha a számlát lehetne benyújtani, nagyobb lenne az érdeklődés.
süti beállítások módosítása