HTML

Szembesítés

Hagyjuk a tényeket szóhoz jutni.

Itt is megtalálsz

Ennyibe kerül neked az Orbán-Putyin paktum

2014.01.24. 09:00 :: Szembesítő

Próbálják megmagyarázni. „Arccal Kelet Felé” hirdetik a Fidesz szolgálatába szegődött szélsőjobbos Honfoglalás 2000 csoport, valamint a Thürmer-féle kommunisták retardált kriptaszökevényei. „Lehet az atomerőművet érintő államközi szerződésnek olyan része, amely nem hozható a választópolgárok tudomására ”mondják Orbán plakátragasztásra tartott álcivil talpnyalói. Már szervezik is az újabb Bérencmenetet. Paksért. Orbánért és Putyinért.

Azt akarják beadni neked, hogy a kormánynak mindenre felhatalmazása van, arra is, amire nincs. Orbán akár el is adhatja az országot az oroszoknak, szerintük ez – ahogy a kormányszóvivő fogalmazott – „Magyarország szuverenitása miatt fontos”. Érted, nem? 3000 milliárd forint hitel felvételével eladósodni harminc évre az oroszoknak, az „az ország szuverenitása miatt fontos”. Mert szerintük attól lesz valami nemzeti, ha Orbán csinálja.

De mekkora összegről is van szó? 3000 milliárd forint a Fidesz által korábban elátkozott IMF-hitel nagyságához mérhető, miközben nem leszünk gyarmat persze. 3000 milliárd forint a tizede annak a pénznek, amit egy év alatt megtermel az egész ország, a felsőoktatásra költött éves összeg tízszerese, az egészségügyre költött éves összeg duplája.

szembesites_paks.png

Ezt a hitelt te is törleszteni fogod. Évi 37 500 forint jut rád, 30 éven keresztül. És mindezt egy a kelleténél tíz évvel korábban meghozott döntés miatt, ami valójában nem is a paksi atomerőműről és az energiapolitikáról szól, hanem arról, hogy Orbánnak szüksége van Putyin támogatására a hatalomban maradáshoz. Ennek az árát fizeted majd meg.

Szólj hozzá! · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szembesites.blog.hu/api/trackback/id/tr235779240

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lózung recycling: "újrajelszavak" május 1-re 2014.01.24. 17:03:11

Segítsünk a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk propagandistáinak, találjuk ki együtt az idei május elseje jelszavait! Gondolatébresztőnek itt van a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk jelszóajánlata 1988-ból...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.24. 13:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Téli palotának nézték a Fidesz székházát a ballerek 2014.01.24. 12:26:32

. Vörös zászló alatt küldte rohamra csapatait Bajnai Gordon, tüntetni az atom ellen. A baloldal hősei bevették a Fidesz-erkélyt, kitűzték a szovjet zászlót, lehet megint énekelni az Internacionálét! Kísértet járja be Európát. Remélem, az Együtt-PM ön...

Trackback: Atomot a népnek! 2014.01.24. 12:18:54

. Tényleg Alkesz Pistabácsi és Otthonkás Marinéni döntse el népszavazáson, hogy bővítsük-e a Paksi Atomerőművet? Bajnaiék hű fegyverhordozója, a PM-es Jávor Benedek népszavazást kezdeményez a Paksi Atomerőmű új egységének a megépítése ügyében. Azt mé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása